King Arthur: Legend of the Sword

11.05.2017

Vjen në Cineplexx filmi "King Arthur: Legend of the Sword". Me të drejta të mohuara që në lindje, Arturi stërvitet në mënyrën më të vështirë të mundshme në luginën e pasme të qytetit. Por sapo ai tërheq shpatën nga shkëmbi, është i detyruar të pranojë trashëgiminë e tij të vërtetë - i pëlqen apo jo ky fakt.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 18 maj në orën 17:00.Fitueset e kuicit King Arthur: Legend of the Sword janë:

Vilma Brozi
Xhensila Nako

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet