Justice League

17.11.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Justice League". Duke marrë shkas nga rikthimi i besimit të tij tek njerëzimi dhe i frymëzuar nga veprimi egoist i Superman, Bruce Wayne krijon një aleate të re, Diana Prince, për t’u përballur me një armik akoma dhe më të madh.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 23 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Justice League janë:

Krista Musaraj
Everest Kallaku

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet