Jurassic World: Fallen Kingdom

08.06.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Jurassic World: Fallen Kingdom". Kur vullkani i fjetur i ishullit fillon të riaktivizohet, Owen dhe Claire zhvillojnë një fushatë për shpëtimin e dinosaurve të mbetur nga kjo ngjarje që do të çojë në zhdukjen e tyre.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 13 qershor në orën 17:00.Fitueset e kuicit "Jurassic Park: Fallen Kingdom" janë:

Mirjana Herri
Enxhi Peçi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet