Jumanji: Welcome to the Jungle

29.12.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Jumanji: Welcome to the Jungle". Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u shndërruar në personazhet që zgjodhën në lojë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 4 janar në orën 17:00.Fitueset e kuicit Jumanji: Welcome to the Jungle janë:

Aleksandra Likoka
Ediliona Cobaj

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet