John Wick: Chapter Two

23.02.2017

Vjen në Cineplexx filmi "John Wick: Chapter Two". Pasi rikthehet në botën kriminale për të shlyer një borxh, John Wick zbulon se për kokën e tij është ofruar një shpërblim i majmë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 2 mars në orën 17:00.Fituesit e kuicit John Wick: Chapter Two janë:

Dritrit Voci
Elsin Berberi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet