Jason Bourne

29.07.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Jason Bourne". Jason Bourne, i cili tashmë e kujton se cili është ai në të vërtetë, përpiqet të zbulojë të vërteta të fshehura rreth të shkuarës së tij.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 4 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit Jason Bourne janë:

Ted Faskaj
Ergys Rroga

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet