Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

It Chapter Two

06.09.2019

Vjen në Cineplexx filmi "It Chapter Two". Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 12 shtator në orën 17:00.Fitueset e kuicit "It Chapter Two" janë:

Joana Braja
Migerta Doda

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet