It

08.09.2017

Vjen në Cineplexx filmi "It". Në qytetin imagjinar Derry, shtatë miq do të përballen me atë çka merr formën e një kllouni të ligë, i cili ka në shenjestrën e tij fëmijët.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 14 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit It janë:

Kris Breshani
Klaudia Salillari

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet