INSIDE OUT

12.06.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Inside Out". Pasi një vajzë shkon në një shtëpi të re, emocionet e saj janë zhytur në kaos duke e bërë atë të humbasë kontrollin e mendjes së saj.

Filmi "Inside Out" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 18 Qershor.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 18 Qershor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Klaus Cipi
Enrik Deda

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet