I, Tonya

19.01.2018

Vjen në Cineplexx filmi "I, Tonya". Patinatorja garuese e akullit, Tonya Harding rritet në klasifikimet në Kampionatin e Patinazhit Artistik në Shtetet e Bashkuara, por e ardhmja e saj në këtë fushë do të vihet në dyshim kur ish-bashkëshorti i saj të ndërhyjë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 25 janar në orën 17:00.Fituesit e kuicit I, Tonya janë:

Arber Zhegu
Debora Mamani

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet