Hacksaw Ridge

11.11.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Hacksaw Ridge". Doktori i ushtrisë amerikane të Luftës së Dytë Botërore, i cili shërbeu gjatë betejës së Okinavës, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në të parin kundërshtues të ndërgjegjshëm në historinë amerikane, të cilit i jepet Medalja e Nderit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 17 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Hacksaw Ridge janë:

Fatjon Kalemaj
Alba Meca

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet