Guardians of the Galaxy Vol. 2

05.05.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Guardians of the Galaxy Vol. 2". Vendosur në sfondin e Kasetës Fantastike #2, “Rojtarët e Galaktikës Vëll.2” vazhdojnë aventurat e skuadrës, teksa ata zbulojnë misterin e atësisë së vërtetë të Peter Quill.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 11 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Guardians of the Galaxy Vol. 2 janë:

Aldo Dervishi
Dorian Laci

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet