Goosebumps

04.12.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Goosebumps". Një i ri bashkohet me mbesën e një autori librash horror R. L. Stine pasi demonët e imagjinatës së autorit lihen të lirë në qytetin e Greendale, Maryland.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 10 dhjetor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Elidor Haka
Ad Shehi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet