Gogëlushët: Fshati i Fshehur

31.03.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Gogëlushët: Fshati i Fshehur". Në këtë film tërësisht të animuar, një hartë misterioze do të vendosë Gogëlushen e miqtë e saj, Gogëltrurin dhe Gogëlbufin në një garë emocionuese përmes Pyllit të Ndaluar, e cila do t’i çojë në zbulimin e sekretit më të madh në historinë e Gogëlushëve.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 6 prill në orën 17:00.Fituesit e kuicit Gogëlushët: Fshati i Fshehur janë:

Albana Cani
Katrina Braksi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet