Get Hard

10.04.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Get Hard". Kur milioneri James King akuzohet për mashtrim dhe do të dërgohet në burgun e San Quentin, ai kërkon ndihmën e Darnell Lewis, lavazhierin e tij për ta përgatitur të përballojë jetën e vështirë që e pret pas hekurave.

Filmi "Get Hard" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 16 Prill.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 16 Prill në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet