Ferdinand

22.12.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Ferdinand". Pasi Ferdinandi, një dem me një zemër të madhe ngatërrohet për një bishë të rrezikshme, atë e largojnë nga shtëpia e tij. I vendosur për t'u rikthyer në familje, ai mbledh një ekip të çuditshëm për një aventurë ekstreme.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 28 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Ferdinand janë:

Laugent Zanaj
Raven Iseini

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet