Fantastic Four

31.07.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Fantastic Four". Katër të rinj transportohen në një univers të rrezikshëm, i cili ndryshon formën e tyre fizike në mënyrë tronditëse. Të katërt duhet të mësojnë të shfrytëzojnë aftësitë e tyre të reja dhe të punojnë së bashku për të shpëtuar Tokën nga një ish-mik i kthyer në armik.

Filmi "Fantastic Four" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 6 gusht.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 6 gusht në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Greisa Ajdini
Shpetim Cokaj

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet