Fantastic Beasts And Where To Find Them

18.11.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Fantastic Beasts And Where To Find Them". Aventurat e shkrimtarit Newt Scamander në komunitetin sekret të shtrigave dhe magjistarëve në New York, shtatëdhjetë vjet përpara se Harry Potter të lexonte librin e tij në shkollë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 24 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Fantastic Beasts and Where to Find Them janë:

Eri Matraku
Idlir Xhixho

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet