Everest

18.09.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Everest". Një ekspeditë ngjitjeje në Malin Everest shkatërrohet nga një stuhi e rëndë bore.

Filmi "Everest" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 24 shtator.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 24 shtator në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet