Dragon Nest: Warriors' Dawn

21.08.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Dragon Nest: Warriors' Dawn". Lambert bashkohet me ligën e Dragoit vrasës për të shpëtuar Alterën nga Dragoi i Zi.

Filmi "Dragon Nest: Warriors' Dawn" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 27 gusht.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 27 gusht në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Klivi Spahiu
Pranvera Guxho

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet