Downsizing

02.02.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Downsizing". Një satirë sociale ku një burrë del në përfundimin se do të ketë një jetë më të mirë nëse e zvogëlon veten deri në rreth 12 centimetra gjatësi.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 8 shkurt, në orën 17:00.Fituesit e kuicit Downsizing janë:

Pamela Muka
Martin Rreshka

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet