Don't Breathe

28.10.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Don't Breathe". Një grup shokësh futen në shtëpinë e një të moshuari të pasur të verbër, duke menduar se do të kryenin një vjedhje të përsosur, por ata gabohen.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 3 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Don't Breathe janë:

Kiti Luniku
Ersilja Gjoni

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet