Doctor Strange

04.11.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Doctor Strange". Një neurokirurg me një karrierë të shkatërruar niset për të ndrequr duart e tij dhe e gjen veten duke mbrojtur botën nga kërcënime të dimensioneve të ndryshme.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 10 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Doctor Strange janë:

Romario Rapi
Rami Kulemani

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet