Despicable Me 3

30.06.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Despicable Me 3". Gru takon për herë të parë vëllain e tij binjak, sharmant e më të sukseshëm, i cili dëshiron që të bashkohen për një grabitje të fundit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 6 korrik në orën 17:00.Fitueset e kuicit Despicable Me 3 janë:

Marsela Rrahi
Ifi Comi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet