Daddy's Home

22.01.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Daddy's Home". Njerku Brad Whitaker po përpiqet të fitojë zemrat e fëmijëve të bashkëshortes së tij, por planet e tij kthehen me kokë poshtë kur shfaqet babai i tyre biologjik, Dusty Mayron.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 28 janar në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Genti Puka
Elena Profnasta

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet