Collide

10.03.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Collide". Një udhëtues amerikan përfshihet në një rreth trafikantësh droge si shoferi i tyre, por ai përfundon në kërkim nga punëdhënësit e tij përgjatë gjithë autostradës së Koln.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 16 mars në orën 17:00.



Fituesit e kuicit Collide janë:

Redina Zela
Johan Jaicari

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet