Cars 3

16.06.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Cars 3". McQueen do t'i provojë gjeneratës së re të garuesve se ende është makina më e mirë e garave, në të gjithë botën.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 22 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Cars 3 janë:

Edmir Dervishi
Geri Profka

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet