Captain America: Civil War

06.05.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Captain America: Civil War". Një dyzim politik midis aktivitetit të Avengers-ave sjell një konflikt midis aleatëve të përhershëm Captain America dhe Iron Man.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 12 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Captain America: Civil War janë:

Elti Shehu
Sibela Vorpsi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet