Bridget Jones's Baby

16.09.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Bridget Jones's Baby". Fokusi i Bridget në jetën e saj prej beqareje dhe në karrierën e saj do të ndërpritet kur ajo zbulon se është shtatzënë dhe me një pengesë... ajo është vetëm 50% e sigurt rreth identitetit të të atit të fëmijës së saj.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 22 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit Bridget Jones's Baby janë:

Sibela Vorpsi
Eva Hoxha

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet