Bridge of Spies

27.11.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Bridge of Spies". Një avokat amerikan rekrutohet nga CIA gjatë Luftës së Ftohtë për të ndihmuar të shpëtojë një pilot të arrestuar në Bashkimin Sovjetik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 3 dhjetor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Ervin Kërçani
Mikaela Kurti

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet