Book Club

01.06.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Book Club". Katër mikeshave të vjetra u ndryshon përgjithmonë jeta pasi lexojnë "50 Hijet e Greit" në klubin e tyre të përmuajshëm të librit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 7 qershor në orën 17:00.Fitueset e kuicit Book Club janë:

Aurora Daka
Anxhi Mucogllava

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet