Blade Runner 2049

06.10.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Blade Runner 2049". Tridhjetë vite pas ngjarjeve në filmin e parë, një Blade Runner i ri, Oficer K i Departamentit të Policisë në Los Angeles zbulon një sekret të fshehur për një kohë të gjatë, me potencialin për të zhytyr në kaos atë çka ka mbetur nga njerëzimi. Zbulimi i K kërkon gjetjen e Rick Deckard, një Blade Runner i cili ka humbur për rreth 30 vite.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 12 tetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Blade Runner 2049 janë:

Rej Muka
Kostika Gjekushi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet