Bad Samaritan

25.05.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Bad Samaritan". Një dyshe grabitësish ndeshen me një grua që po mbahet peng në shtëpinë që ata kanë ndërmend të grabisin.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 31 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Bad Samaritan janë:

Kejsi Voli
Arlind Llupo

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet