Baby Driver

25.08.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Baby Driver". Pasi është detyruar të punojë për një bos krimi, shoferi i arratisjes e gjen veten pjesë të një vjedhjeje të destinuar për të dështuar.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 31 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit Baby Driver janë:

Erio Qerfozi
Genti Puka

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet