Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Avengers: Endgame

26.04.2019

Vjen në Cineplexx filmi "Avengers: Endgame". Pas ndodhive shkretuese në "Avengers: Infinity War", universi është shkatërruar. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers bashkohen dhe një herë për të zhbërë veprimet e Thanos dhe për të rivendosur rendin në univers.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 2 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit "Avengers: Endgame" janë:

Rea Nuhu
Endi Themeli

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet