Avengers: Age of Ultron

24.04.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Avengers: Age of Ultron". Kur Tony Stark përpiqet të fillojë një program paqeruajtës, gjërat nuk shkojnë ashtu siç duhet dhe tani është në dorën e Avengers të ndalojnë Ultronin e lig dhe planet e tij të tmerrshme.

Filmi "Avengers: Age of Ultron" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 30 Prill.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 30 Prill në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet