Atomic Blonde

18.08.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Atomic Blonde". Një agjente e infiltruar dërgohet në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të investiguar mbi vrasjen e një tjetër agjenti dhe për të rimarrë listën e humbur të agjentëve spiunë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 24 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit Atomic Blonde janë:

Andi Popi
Anisa Shutina

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet