Arrival

25.11.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Arrival". Një gjuhëtare rekrutohet nga ushtria për të ndihmuar në përkthimin e komunikimeve të alienëve.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 1 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Arrival janë:

Ueld Xhaferri
Omer Haspepa

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet