Ant-Man

10.07.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Ant-Man". Armatosur me një super-kostum, Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brëndshëm dhe të ndihmojë Dr. Hank PYM të realizojë një plan për të shpëtuar botën.

Filmi "Ant-Man" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 16 korrik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 16 korrik në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Jella Dani
Sindi Taipi

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet