The Angry Birds Movie

13.05.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Angry Birds Movie". Zbuloni përse zogjtë janë kaq të zemëruar. Kur ishulli i populluar nga zogj jofluturues e të lumtur, vizitohet nga derrkucë jeshilë misteriozë, është në dorë të tre të dëbuarve Red, Chuck dhe Bomb për të zbuluar së çfarë po planifikojnë derrkucët.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 19 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Angry Birds janë:

Tedi Shehu
Eda Peshku

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet