American Honey

28.04.2017

Vjen në Cineplexx filmi "American Honey". Një adoleshente e cila nuk ka asgjë për të humbur, i bashkohet udhëtimit të ekipit të një reviste. Ajo e gjen veten në një vorbull festimesh të forta, thyerje ligji e dashurive të reja, teksa kalon kufirin verior të Shteteve të Bashkuara, me një bandë aspak të pështatshme.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 4 maj në orën 17:00.Fitueset e kuicit American Honey janë:

Elina Hoxha
Gerta Nexha

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet