Alien: Covenant

19.05.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Alien: Covenant". Epiki i anijes zbulon një parajsë të paeksploruar, me një kërcënim përtej të gjitha parashikimeve të tyre, nga i cili duhet të përpiqen të shpëtojnë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 25 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Alien: Covenant janë:

Bisei Bixha
Donalda Mata

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet