A Quiet Place

06.04.2018

Vjen në Cineplexx filmi "A Quiet Place". Një familje jeton e izoluar në heshtje absolute, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon çdo tingull.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 12 prill në orën 17:00.Fitueset e kuicit A Quiet Place janë:

Blerta Shehu
Simona Kasemi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet