A Bad Moms Christmas

03.11.2017

Vjen në Cineplexx filmi "A Bad Moms Christmas". Filmi “A Bad Moms Christmas” vijon me tre gratë e nënvlerësuara dhe të mbingarkuara teksa ato rebelohen kundër sfidave dhe pritshmërive në kampionatin e tyre të përvitshëm: Krishtlindjet.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 9 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit A Bad Moms Christmas janë:

Pol Canaj
Frosina Dardha

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet