10 Cloverfield Lane

15.04.2016

Vjen në Cineplexx filmi "10 Cloverfield Lane". Pasi zgjohet nga një aksident me makinë, një grua e re e gjen veten në bodrumin e një njeriu që i thotë se ai shpëtoi jetën e saj nga një sulm kimik që ka kthyer të gjitha femrat mbi moshën 36 në një material të lëngshëm të butë dhe avulluese të cilat mund të shfrytëzohen si dezinfektues.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 21 prill në orën 17:00.Fituesit e kuicit 10 Cloverfield Lane janë:

Denis Skura
Rahel Belegu

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet