Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

PREMIERA BOTËRORE E SPECTRE NË CINEPLEXX

29.10.2015
Bëhuni pjesë e Premierës Botërore të filmit SPECTRE ekskluzivisht vetëm në Cineplexx Albania!

4 NËNTOR ora 20:00 - Pre-Premiera Botërore
Biletat mund të blihen çdo ditë, në sportelet e kinemasë.

5 NËNTOR ora 20:00 - Premiera Botërore
Biletat mund të blihen çdo ditë në sportelet e kinemasë dhe të rezervohen online nëpërmjet faqes web ose aplikacionit.

Nga 6 NËNTOR në vijim
Biletat mund të blihen çdo ditë në sportelet e kinemasë dhe të rezervohen online nëpërmjet faqes web ose aplikacionit.

Shkarkoni Aplikacionin Cineplexx për Android & iOS për të marrë informacion mbi oraret, filmat dhe për të bërë rezervime në kohën reale.

PËRMBAJTJA E FILMIT:

Një mesazh i fshehtë nga e kaluara e Bond e dërgon atë në një shteg të ri për të zbuluar një organizatë keqbërëse. Ndërkohë që M lufton forcat politike për të mbajtur gjallë shërbimin sekret, Bond përpiqet të zbulojë të vërtetën e tmerrshme prapa Spektrit.

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet