Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

E mërkura e freskët në Cineplexx

17.06.2015
Ejani në Cineplexx Albania çdo të mërkurë dhe përfitoni:

Bileta me çmim të reduktuar dhe shumë dhurata nga CARREFOUR, HARIBO dhe MONTE!

Çmimi i biletës: 390 Lek për filmat 2D dhe 540 Lek për filmat 3D.

Oferta është e vlefshme duke filluar nga 17.06.2015 deri në 12.08.2015.

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet