Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Dita e Familjes - The Little Prince

09.12.2015
Ditën e diel 13 Dhjetor, në orën 12.00 në CINEPLEXX rikthehet “Dita e Familjes”, eventi i dedikuar për fëmijët dhe familjen me plot aktivitete, lojra e dhurata.

Filmi që do të shfaqet përgjatë ditës së familjes do të jëtë “The Little Prince”, i bazuar në librin me të njejtin titull, i cilësuar dhe si një nga librat më të bukur në botë.

Duhet të jeni pjesë e klubit familjar të filmit që të përfitoni nga dhuratat dhe uljet.

PËRMBAJTJA E FILMIT:

Një pilot rrëzohet në shkretëtirë dhe aty takon një djalë të vogël nga një planet i largët.

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet