Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DHURATA E FESTAVE NË CINEPLEXX

14.12.2015
15.12.2015 - 07.01.2016

Disa dhurata nuk bëjnë askënd të lumtur! Dhurojini familjarëve dhe miqve tuaj diçka të bukur, dhurojini kinemanë më të mirë!

Përgjatë festave të fundvitit në Cineplexx, ju do të keni mundësinë të përfitoni nga oferta jonë me e re e cila është e dedikuar për familjet dhe grupet që vizitojnë kinemanë sepse për çdo tre bileta të blera ne ju dhurojmë të katërtën.

Oferta do të jetë e vlefshme nga data 15 Dhjetor deri më datë 7 Janar 2016 për të gjithë filmat*.

*Nga ky promocion përjashtohen eventet speciale siç janë operat dhe baletet live si dhe pre-premierat e filmave.

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet