Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

App Lajme

23.04.2014
App Cineplexx shqiperi


Cineplexx aplikacione mobile për platformat iOS dhe Android

Dëshirojmë që përdoruesit tanë online dhe vizitorët e kinemasë Cineplexx të kenë një përvojë të plotë të kinemasë sonë dhe tani ne ofrojmë edhe aplikacione celular! Shkarkoini ato në pajisjen tuaj mobile sot.

Informohuni rreth programit aktual të kinemasë dhe bëni prenotimet e biletës në kinemanë tonë në çdo kohë si dhe mësoni gjithçka në lidhje me ngjarjet e ardhshme të filmave dhe eventeve të ndryshme. Me aplikacionet celular ju mund të jeni kudo në Shqipëri dhe të informoheni direkte për ngjarjet më të fundit të botës së kinemasë. Aplikacioni është përshtatur për platformat iOS dhe Android.

Ju mund t'i shkarkoni këtu: iOS ose Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet